سایر مقالات

فروش دستگاه های تقطیر و گلابگیری

فروش دستگاه های تقطیر و گلابگیری

فروش دستگاه های تقطیر و گلابگیری موضوع اصلی مطالب نوشته شده در این صفحه می باشد و در انواع مدل ها و ظرفیت ها توسط گروه مهرسا استیل تولید و عرضه می شوند.

همچنین در ادامه مطالب نوشته شده در این صفحه اطلاعات کاملی در مورد فاز های فرایند تقطیر که در نتیجه آن می توان عصاره یک نوع گیاه را استخراج نمود، ارائه خواهیم کرد که در انواع دستگاه تقطیر با حالت های مختلفی انجام می شود.

همچنین پس از مطالعه این مقاله برای ثبت سفارش و یا پرسش سوالات، می توانید از طریق روش های ارتباطی با مهرسا استیل (55981636-021) و واتس اپ (09125436584) تماس بگیرید.

فرایند تقطیر بوسیله دستگاه های گلابگیری و عرقگیری

این فرایند که یکی از مهم ترین فرایند های طبیعی در کره زمین نیز محسوب می شود (تبخیر آب های سطحی؛ ایجاد ابر و باران) روشی است که طی آن بوسیله افزایش حرارت به سیال مایع (عموما سیالات آب پایه) سیال به نقطه جوش می رسد و تبدیل به بخار می شود.

پس این تغییر فاز اولیه که به تبخیر شهرت دارد، بخارات جمع شده از طریق لوله ها و شیلنگ هایی به محلی می روند که دمای پایین تری دارند و پس از این که بخار در معرض این دمای پایین قرار گرفت مجددا تغییر فاز داده و به مایع تبدیل می شود. (این بخش از فرایند با نام میعان شناخته می شود)

انواع دستگاه های تقطیر و گلابگیری

انواع مختلفی از انواع دستگاه تقطیر و گلابگیری در دنیا تولید و عرضه شده اند. اما تمامی مدل ها بایستی منجر به وقوع دو فرایند مشترک تبخیر و میعان باشند تا بتوانند یک محصول نهایی تولید کنند. همچنین فروش انواع دستگاه های تقطیر و گلابگیری آماده ساز و قابل سفارشی سازی توسط بخش کارگاهی مهرسا استیل قابل انجام است.

مدل های صنعتی بسیار بزرگ که در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند، معمولا در داخل کارخانه ها مونتاژ و ساخته می شوند و ابعاد آن ها این امکان که در بیرون ساخته شوند و به در محل نهایی منتقل شوند را غیر ممکن می کند.

دستگاه های گلابگیری زودپزی با کندانسور

مدل های زودپزی از دسته بندی های پر استفاده ای هستند که بویلر آن ها بصورت آب بند شده تولید شده اند و پس از تشکیل بخار اولیه فشار بخار درون بویلر بالا رفته و در نتیجه از طریق شیلنگ های سیلیکونی و یا لوله های مسی به کندانسور خنک کننده که محل انجام میعان هست منتقل می شود.

کندانسور های متصل به مدل های زودپزی که معمولا از طریق شیلنگ های نسوز مخصوص به دیگ بخار وصل می شوند می توانند هوا خنک (مجهز به فن خنک کننده) و یا آب خنک (مجهز به لوله های استیل یا مسی) باشند.

دستگاه های زودپزی نیز از نظر متریال، تنوع خاص خود را دارند و با دیگ های استیل، گرانیتی و آلمینیومی تولید شده اند که سالم ترین آن ها بویلر های استیل می باشد. کندانسور ها نیز در دو مدل آب خنک و هوا خنک با لوله های استیل و مسی ساخته شده اند.

دستگاه های عرقگیری بدون کندانسور

این مدل ها که عموما به مدل های خانگی شهرت دارند (البته مدل های بزرگ کارگاهی نیز تولید شده است.) به این شکل عمل می کنند که درب آن ها یک سقف مخروطی دارد که جدار داخلی آن مانند یک ناودانی عمل می کند و پس از تشکیل بخار در داخل مخزن دستگاه، کاربر بایستی بر روی سطح بیرونی درب مخروطی آب خنک بریزد که پس از برخورد بخار با سطح داخلی درب، میعان اتفاق بیفتد و در نتیجه قطرات حاصله از طریق ناودانی ها به خروجی کناری درب وارد شوند و از طریق آن قسمت به دست کاربر دستگاه برسند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *